AUTOHUOLTO

Rengasketola Oy | Pertteli, Salo

Rengas Ketola huoltaa autot aina valmistajan suunnittelemien huolto-ohjelmien mukaisesti 


Palveluihimme kuuluvat monipuoliset auton huoltoon ja korjaukseen liittyvät työt. Korjaamossamme sinua ja autoasi palvelevat taitavat ja monipuolisen ammattitaidon omaavat automekaanikot. Meille tyytyväinen asiakas on ykkösasia.


Auton määräaikaishuolto

Rengas Ketola suorittaa myös auton määräaikaishuoltoja sekä öljynvaihtoja. Auton määräaikaishuolto on ajoneuvolle säännöllisin väliajoin tehtävä huoltotoimenpide. Seuraavan määräaikaishuollon ajankohta ja ajokilometrimäärä on ilmoitettu autosi huoltokirjassa tai autossasi voi automerkistä ja mallista riippuen olla myös ns. huoltotarpeen ilmaisin. Ilmaisin kertoo, koska autosi tulee huoltaa.


Määräaikaishuolto sisältää auton tarkistuksia ja huoltotöitä, jotka määräytyvät suoritettaviksi huollettavan ajoneuvon ajokilometrien mukaan, useimmiten 20 000 tai 30 000 ajokilometrin välein. Joidenkin automerkkien ja -mallien kohdalla määräaikaishuollon aikaväli lasketaan myös vuosina, esimerkiksi kahden vuoden välein. Määräaikaishuollon hinta ja tehtävät huoltotoimenpiteet määräytyvät merkki- ja mallikohtaisesti ajoneuvovalmistajan ilmoitusten mukaan. 


Määräaikaishuolto kattaa yleensä seuraavat asiat:

  • Auton huolto-ohjelman mukaiset tarkastuskohteet 
  • Moottoriöljyn ja öljynsuodattimen vaihto
  • Raitisilman- ja polttoainesuodattimen vaihto
  • Sytytystulppien vaihdon
  • Jarrunesteen vaihto
  • Jäähdytysnesteen pakkaskestävyyden tarkistus sekä muiden nestetasojen tarkistus (lisätään tarvittaessa)
  • Turvajärjestelmien perusteellinen tarkastus
  • Huoltoilmaisimen nollaus


Määräaikaishuoltoon tulee varata aikaa 2-4 tuntia, riippuen automallista ja huollon laajuudesta.


Vuosihuolto / kausihuolto

Vuosihuolto / kausihuolto on tarpeen, mikäli auton määräaikaishuollon edellyttämät kilometrit eivät täyty ennen kuin valmistajan määrittelemä aikaraja huoltojen välillä tulee vastaan. Vuosihuollon aikaraja on yksi tai kaksi vuotta.  Vuosihuollon sisältö on tyypillisesti suppeampi kuin määräaikaishuollon. Tavanomaisesti vuosihuollossa vaihdetaan moottoriöljyt ja moottorin öljynsuodatin sekä tarkastetaan valmistajan ohjeiden mukaiset kohteet. Samassa yhteydessä voidaan vaihtaa myös sisätilan raitisilmasuodatin. Vuosihuolto sopii myös vanhemmille automalleille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita 02-7346450

Separate email addresses with a comma.

 Google arviot

Asiakkaidemme antamia Google arvioita palvelustamme. Jätä omasi täällä.

Ammattimaista ja asiallista palvelua. Joka kerta lähden tyytyväisenä ja turvallisin mielin taas tien päälle. Ja bonuksena ! - Rengasketola lahjoitti talvirenkaat hyväntekeväsisyysjoululahja-autoon, joka kuvassa on lähdössä uuteen kotiin. Tällasista ystävällisyyttä eivät isommat firmat tarjoa !!!

,

Arvostan! Taas oli hyvä palvelu ja reilu kaupankäynti. Nastarenkaiden vaihto onnistui hyvin ennen lumen tuloa. Kiitos vinkistä, kitkat olisi hyvä olla varalla.

,

Huoltoo & fiksausta... 👍 Varsinais-Suomen ystävällisin, ammattitaitosin asiansa osaava "Seppä Seppänen" loihti taasen kulkupelin iskuu, eiku kovaa ajoo koska auto tykkää siit ja inssi leimaa taasen 2v ... 🐻 poistettu näkökentästä 🤭 "voi ristus", näil kohti kevättä, renkaan vaihdossa nähdään. Oli muuten rekallinen renkaita tulossa varastoon, kipin kapin varaamaan itselle uudet ennen ku loppuvat, kyl se kevät sielt koittaa 🥶 vaik aamul näyttiki snadist pahalle.

,