RAHOITUS

Rengasketola Oy | Pertteli, Salo

Maksa myöhemmin - omaan tahtiisi


Ostaessasi Goodyear Rahoituksella valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa.

Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen joko alla olevasta linkistä tai toimipaikassa paikan päällä. Saat laskun vasta ostoa seuraavana kuukautena ja voit silloin valita maksatko koko summan kerralla vai joustavasti erissä. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.


  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
  • 30–60 päivää ensimmäiseen eräpäivään
  • Voit jakaa maksun osiin ja valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon
  • Tili on jatkuva luotto, jota voit käyttää myös tuleviin ostoksiisi


Saat luottopäätöksen heti ja saat luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit käyttää tiliä maksutapana toimipisteessä näyttämällä vain voimassa olevan henkilötodistuksen kassalla.


Hae luottoa tästä


Maksuvaihtoehdot


Kulut30-60 pv12 kk24 kk48 kk
Vuosikorko0 %0 %12,90 %15 % + Viitekorko
Käsittelymaksu/kk0 €5,60 €5,60 €5,60 €

Viitekorolla tarkoitetaan korkolain 12 §:n mukaista viitekorkoa, jonka Suomen pankki julkistaa puolivuosittain ja jonka muuttuessa myös asiakkaan kokonaiskorko muuttuu vastaavasti. Kokonaiskorko voi kuitenkin olla enintään 20 %. Kulloinkin voimassa oleva kokonaiskorko ilmenee laskuilta ja sitä peritään vain luoton maksamattomalle määrälle.


Esimerkkiostos: 1 500 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Luottokulu/kk: 5,60 €. Todellinen vuosikorko: 4,01 %. Luoton kustannukset: 61,60 €. Maksettava yhteensä: 1 561,60 €. Osamaksuerä/kk: 130,60 €, 12 erää. Goodyear Rahoitus on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 2 000 €. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.


Onko sinulla jo tili?


Tarvittaessa voit myös itse korottaa jo aiemmin avattua tiliäsi oheisen hakemuslinkin kautta: (linkki korotushakemukseen)


Voit tarkistaa tilisi saldon kirjautumalla Resursin omille sivuille. Kirjaudu Omille sivuille tästä.


Jäikö jokin mietityttämään?


Ota yhteyttä Resursin asiakaspalveluun arkisin, puh. 09 622 4308.