NELIPYÖRÄSUUNTAUS

Rengasketola Oy | Pertteli, Salo

Nelipyöräsuuntaus korjaa auton ohjauksen


Ohjauskulmien tarkistus on hyvä tehdä varsinkin talven jälkeen. Nelipyöräsuuntaus on hyvä tehdä myös silloin, jos renkaat kuluvat epätasaisesti tai jos renkaaseen on kohdistunut kova isku.

Myös alustasarjan asennuksen jälkeen on suositeltavaa tehdä nelipyöräsuuntaus, jotta auton ajo-ominaisuuksien ja renkaiden tasainen kuluminen voidaan varmistaa.

Saamasi hyödyt

  • Renkaat kuluvat vähemmän
  • Polttoaineenkulutus vähenee 
  • Ajo on turvallisempaa. 


Ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita 02-7346450

Separate email addresses with a comma.

 Google arviot

Asiakkaidemme antamia Google arvioita palvelustamme. Jätä omasi täällä.

Ammattimaista ja asiallista palvelua. Joka kerta lähden tyytyväisenä ja turvallisin mielin taas tien päälle. Ja bonuksena ! - Rengasketola lahjoitti talvirenkaat hyväntekeväsisyysjoululahja-autoon, joka kuvassa on lähdössä uuteen kotiin. Tällasista ystävällisyyttä eivät isommat firmat tarjoa !!!

,

Arvostan! Taas oli hyvä palvelu ja reilu kaupankäynti. Nastarenkaiden vaihto onnistui hyvin ennen lumen tuloa. Kiitos vinkistä, kitkat olisi hyvä olla varalla.

,

Huoltoo & fiksausta... 👍 Varsinais-Suomen ystävällisin, ammattitaitosin asiansa osaava "Seppä Seppänen" loihti taasen kulkupelin iskuu, eiku kovaa ajoo koska auto tykkää siit ja inssi leimaa taasen 2v ... 🐻 poistettu näkökentästä 🤭 "voi ristus", näil kohti kevättä, renkaan vaihdossa nähdään. Oli muuten rekallinen renkaita tulossa varastoon, kipin kapin varaamaan itselle uudet ennen ku loppuvat, kyl se kevät sielt koittaa 🥶 vaik aamul näyttiki snadist pahalle.

,